Esküvői dekoráció /tanácsadás, tervezés, kivitelezés/

Dekoráció

Kérhettek tőlünk mindent, ami:

virág · papír · fa · üveg · plexi · fém · textil · világítás · bútor · kiegészítő elem 

A „dolgok” menete

Amikor először felkerestek bennünket, általában nagyon sok ötlet van már lementve a telefonotokba, ami miatt kicsit keverednek a stílusok, vagy ami gyakran előfordul, hogy egyáltalán nincs elképzelés. Nem kell aggódnotok, mert mi azért vagyunk, hogy segítsünk kialakítani a koncepciót.
Ehhez arra van szükség, hogy picit megismerjünk benneteket és az ízlésvilágotokat. Szeretjük tudni megismerkedésetek történetét, hol dolgoztok, mi az amivel szabadidőtökben szívesen foglalkoztok. Törekszünk arra, hogy egy jó kapcsolat alakuljon ki köztünk, talán ez a titka az egésznek, így lesz egyedi és teljesen hozzátok illő az dekoráció.
Ezután kaptok tőlünk egy egyedileg elkészített árajánlatot, amit pontról pontra átbeszélünk veletek.
Ekkor elindul a közös tervezgetés, a grafika kiválasztása, kedvenc virágok átbeszélése, és a helyszíni szemle.
Az általatok jóváhagyott koncepció alapján a megkezdjük a beszerzést, a virágok gondos kiválasztását, nyomdai anyagok tervezését.
Aztán amit a legjobban szeretünk, mikor összerakjuk a részecskéket és megvalósítjuk azt, amit előtte már sokszor elképzeltünk. Megígérjük itt már nektek nem lesz feladat, csak élvezni a végeredményt.
Másnap pedig, amikor Ti még éppen pihengettek egy áttáncolt éjszaka után, mi az összes dekorációs elemet visszavarázsoljuk a helyére.

Dekorációs tanácsadás

Mindenekelőtt tudnotok kell, ha magatoknak csináljátok az esküvőtöket, akkor is jó, ha van a háttérben egy szakember, akitől tudtok kérdezni. Érdemes előtte megtervezni az elkészítési folyamatokat, a beszerzést, és ne feledjétek másnap le is kell szedni. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, tudunk nektek segíteni abban, hogy a szertartásra ne fáradtan essetek be, mert előző nap éjszakáig dekoráltatok. Nagyon sok részből tevődik össze egy dekoráció elkészítése, kezdve az előkészületet és a kivitelezést. Ezeket a pontokat részletesen átvesszük veletek, és elmondjuk a buktatókat, illetve kiszámoljuk nektek, mennyi időt vesz majd igénybe. A sok sok ötlet közül pedig segítünk, hogy a végére egy olyan design álljon össze, ami harmóniában van veletek és a helyszín adottságaival. Ez a szolgáltatásunk óradíj alapú és online is van lehetőség velük beszélni.