Ismerj meg Minket!

Levelezünk, megbeszélünk, tervezünk, Pakolunk, jegyzetelünk, ötletelünk, menetrendet írunk, Pakolunk, beszerzünk, mosunk, vasalunk, Pakolunk, festünk, csiszolunk, szögelünk, Pakolunk, létrára mászunk, vágunk, ragasztunk, Pakolunk, szertatáson segítünk, berendezünk, irányítunk, Pakolunk, szolgáltatókkal beszélünk, tökéletesítünk, örülünk, Pakolunk.

Így jellemeznénk a Nászravárva lányokat akcióban. Teszünk-veszünk, intézkedünk megállíthatatlanul. Maximalizmusunknak köszönhetően a legfontosabb feladatunknak azt látjuk, hogy tökéletes esküvőt alkossunk. Nagyon sok háttérmunka és készülődés van egy-egy esküvő előtt és után. Ezért a csapatunk nem csak kettőnkből áll, mindig van mellettünk pár segítő kéz, akiket régóta ismerünk, szeretünk, és biztosan tudjuk, hogy tökéletesen képviselnek minket.

Nagyon fontos számunkra a „kevesebb néha több” mottó, ami a munkáinkat is jellemzi. Szeretjük az egyszerű letisztult, természetközeli dolgokat, de ez nem azt jelenti, hogy egy színes bohókás esküvő ne hozna lázba minket. Sőőőt… de még mennyire, hogy jöhet…

Ugyanígy gondolkodunk az esküvő szervezésénél is, a lényeg, hogy olyan legyen, amit Ti szeretnétek. Mi nem ragaszkodunk a szokásokhoz, bírjuk a hagyományokat, de nagyon tetszik az új egyszerűbb vonal is. Mindenkinek más az elképzelése, és ezért vagyunk mi, hogy segítsünk megvalósítani azt.

Amire a legbüszkébbek vagyunk, a gyermekkorunk óta tartó barátságunk, de ez egy másik történet lesz ♡ Ennek köszönhetően a munka jó hangulatban telik, sokat nevetünk. Nagy az összhang közöttünk, de persze mi sem vagyunk egyformák. Judit például nyugodt és nincs lehetetlen számára, Dóri pedig pörgős és maximalista. A tulajdonságaink találkozása hozza ki a legjobbat a párosunkból és a csapatból. 

A működésünk titka:

♡ Szívvel lélekkel csináljuk Nektek  ♡

Csepregi-Fehér Dóri vagyok a Nászravárva szívének egyik fele ♡

 Középiskolában ének-zene tagozaton végeztem, amire nagyon büszke vagyok. A kórus megtaníttatta velem a kitartást, alázatot, amit a munkámban most bőven tudok hasznosítani. Mindig is szerettem a kreatív dolgokat, kiskoromban a Nagymamámmal sokat hímeztünk, kötöttünk, kertészkedtünk. A családom pedig megtanított a precízségre, őszinteségre és a megbízhatóságra. Ezekre az alapokra szereztem még tudást a kedvenc virágosaimtól a minőségről, a szépről és a szorgalomról.

Sokat köszönhetek mindenkinek, de az I-re a pontot mégis Judit tette fel, amikor az álmaim megvalósítására igent mondott és bátorságot adott, ahhoz hogy belevágjunk abba, amit már rég tervezgettünk. Így lett az álmomból egy közös álom, és végül valóság, ez a Nászravárva ♡

Mocsáry Judit vagyok a Nászravárva szívének másik fele ♡

Kislány korom óta mindig imádtam a szervezés élményét, akár egy kirándulásról, egy osztálytalálkozóról vagy egy születésnapi buliról volt szó. Az esküvőszervezés a főiskolai éveim alatt érkezett az életembe és akkora szerelem lett, hogy a diploma munkámat már ebből írtam. 
Imádom a kreatív megoldásokat, amikor egy dekorációba bele tudjuk varázsolni a pár egyéniségét is. 
Szeretem, hogy minden egyes projekt során új csodás emberekkel ismerkedhetünk meg és részesei lehetünk közös életük egyik legszebb eseményének. Mindig felelőséggel és a legjobb tudásunkkal igyekszünk meghálálni a bizalmukat. 
 
A Nászravárva alapja a közel 20 éves barátságunk, az, hogy mindketten másban vagyunk erősek, hogy mást-mást élvezünk legjobban a munkánkban, így őszintén  már-már filmbe illően kiegészítjük egymást! 
De az egészben a legjobban azt szeretem, hogy mindezt Dórival közösen valósítottuk meg ♡