Amiket nyújtunk

Esküvőszervezés • Esküvőszervezés tanácsadás

Esküvőszervező csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja, a számára legmegfelelőbb segítséget. Lehet választani a tanácsadástól kezdve, egészen a teljes körű szervezésig. Ha pedig nehéz a döntés mire is lenne pontosan szükségetek, abban is szívesen adunk tanácsot.

Esküvői dekoráció • Dekorációs tanácsadás

A „kevesebb néha több” elv alapján működünk. Kedveljük az egyszerű, letisztult, természetközeli dekorációkat és persze jöhet minden, ami színes, bohókás és a megszokottól eltérő. Számunkra a legfontosabb, hogy a személyiségetekkel összhangban legyen és évekkel később is úgy gondoljatok vissza rá, hogy tökéletes volt.

Rendezvény • Szálloda dekoráció • Tanácsadás

Ha szeretnéd, hogy mindig friss virág legyen az irodádban, vagy egy nagyszabású céges rendezvényt szeretnél feldobni a megfelelő designal, pont jó helyen keresgélsz. Katt a „bővebben” gombra és nézd meg az ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Egyedi meghívó • Grafikai elemek

Az egyedileg tervezett grafika, lehetőséget ad arra, hogy minél jobban tükröződjetek az esküvőtök megjelenésében. Ha egy kézben összpontosul a dekoráció és a grafika, minden részlet tökéletességet és harmóniát fog sugallni.

Dekorációs eszközök bérlése

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Hisszük, hogy minden apró lépés számít. Ezért is javasoljuk, azoknak a pároknak, akik maguk dekorálják az esküvőjüket, hogy ne vásároljanak, hanem béreljenek eszközöket. Nagyon sokféle termékünk közül lehet választani. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy tanácsadás alkalmával, akár össze is tudunk válogatni nektek, a helyszínhez és hozzátok illő dekorációs elemeket.